S-au desemnat cei doi președinți ai birourilor electorale care vor supraveghea referendumul privind unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești

Tribunalul Buzău i-a desemnat, prin tragere la sorți, pe cei doi  președinți ai birourilor electorale pentru organizarea referendumului privind unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești. Astfel, judecătoarea Adriana Nicolae va coordona activitatea de organizare și supraveghere a legalității consultării populare, la nivelul municipiului Buzău, iar, la Țintești, președinte de birou electoral de circumscripție va fi judecătoarea Ana Maria Văsi. Ambele birouri funcționează începând de vineri, 16 iulie.

Atât Consililiul Local Municipal Buzău, cât și Consiliul Local Țintești au aprobat, miercuri, 14 iulie, organizarea referendumului de unire a municipiului Buzău cu comuna Țintești.

Primăria municipiului Buzău a stabilit și bugetul alocat pentru organizarea referendumului din luna septembrie pentru unirea oraşului cu comuna Ținteşti. Potrivit serviciului de specialitate a Primăriei, suma necesară este de 1.200.000 de lei. Din această sumă, 800.000 de lei vor fi folosiţi pentru cheltuieli de personal respectiv indemnizaţii şi protocol, iar 400.000 pentru materiale şi servicii.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: