Ședință cu scandal în Consiliul Local Vadu Pașii: s-a încercat schimbarea din funcție a viceprimarului Cristinel Georgescu!

Ședință cu scandal și mai ales cu surprize pentru consilierii locali PNL, în această după-amiază. Mai exact, în cadrul Consiliului Local, aleșii aveau de aprobat unele proiecte importante pentru comunitate. Printre acestea se număra proiectul de buget, prin care se aveau în vedere anumite investiții.  ,,Astăzi a fost ședința de Consiliu Local în care nu s-a votat aproape nimic de pe ordinea de zi, proiecte pentru comunitate, într-o alianță între PSD, ALDE și alte partide, care sunt la nivelul comunității noastre. A fost respins și proiectul de buget prin care se aveau în vedere anumite investiții la nivel de comună, inclusiv solicitarea noastră prin care îi rugam să ne aprobe salariile colegilor care urmează să lucreze la serviciul de salubrizare”, a declarat exclusiv pentru Buzăumedia primarul comunei Vadu Pașii, Gheorghe Firon.

Cea mai mare supriză pe care consilierii locali liberali au avut-o a fost atunci când aleșii din opoziție au introdus pe ordinea de zi un proiect potrivit căruia se solicita schimbarea viceprimarului Cristinel Georgescu (PNL). Revoltați, liberalii au ieșit din sală considerând că acest demers a fost făcut în mod ilegal. Până la urmă, acest proiect a picat, deoarece atât liberalii cât și un alt consilier nu au votat. ,,Nu s-a mai întâmplat acest lucru, deoarece colegii de la PNL s-au retras și încă un alt coleg de la UNPR și atunci rămânând în 9 n-au mai putut să treacă la procedura respectivă, pentru că la demitere trebuiau să fie cel puțin 10 consilieri în sală”, a mai adăugat pentru Buzăumedia Gheorghe Firon. Consiliul Local Vadu Pașii are în componența sa 5 consilieri PNL, 3 PSD, 4 ALDE, 2 de la UNPR și un consilier de la BUN (Blocul Unității Naționale).

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: