48 APELURI DE URGENȚĂ prin 112 în intervalul 10.00 -15.00

smurd În intervalul orar 10:00 – 15:00 , prin sistemul 112 s-au primit 48 apeluri de urgenţă. Aflăm de la ISU Buzău care sunt cazurile în care s-a întervenit:

La orele 10:15 am fost anunţaţi că DJ 203 E către Ruşeţu a fost oprit circulaţiei din pricina căderii unui copac pe suprafaţa carosabilă. S-a acţionat pentru îndepărtarea acestuia cu sprijinul CLSU Ruşeţu

Totodată la orele 12:22 am fost anunţaţi că un copac a căzut pe liniile electrice în localitatea Gherăseni, fără a provoca alte pagube materiale. De asemenea mai multe apeluri la 112 ne-au semnalat autoturisme care au rămas blocate în zăpadă în diferite zone ale judeţului, în toate aceste situaţii, acţiunile au fost gestionate în colaborare cu Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă şi reprezentanţii Secţiei de Drumuri Naţionale şi Secţiei de Drumuri Judeţene, misiunile fiind rezolvate punctual.

La orele 10:45 cu sprijinul Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Nicoleşti, care a pus la dispoziţie un autoturism de teren, o bătrână de 75 de ani cu un traumatism, a fost preluată şi transportată de o ambulanţă SAJ dintr-o zonă deschisă circulaţiei.

La orele 12:49 am fost solicitaţi pentru acordarea asistenţei medicale unei persoane ce acuza dureri în zona inimii, în localitatea Mânzu. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău, deplasarea fiind asigurată de un antemergător – utilaj din cadrul Secţiei de Drumuri Naţionale, pacientul fiind preluat şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Buzău.

La orele 13:20 am fost solicitaţi pentru pentru asistenţa unei gravide în municipiul Buzău. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD din cadrul ISU Buzău care a preluat şi transportat pacienta la Maternitatea Buzău”

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: