50.000 euro, obținuți de un „pește” din Râmnicu Sărat de pe urma unei tinere pusă să-și vândă trupul

50.000 euro, obținuți de un "pește" din Râmnicu Sărat de pe urma unei tinere pusă să-și vândă trupulO mare de polițiști a descins marți în cartierul râmnicean Costieni, unde oamenii legii aveau informații că stă un individ ce desfășura afaceri necurate cu tinere pe care le trimitea să se prostitueze. Circa 30 de polițiști au efectuat 3 percheziții la domiciliul unui râmnicean de 25 de ani bănuit de comiterea infracțiunii de proxenetism și la domiciliile altor două persoane în vârstă de 27, respectiv 25 de ani, bănuite de legături infracționale cu râmniceanul de 25 de ani.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai a.c., tânărul de 25 de ani ar fi beneficiat de banii obținuți de pe urma practicării prostituției, pe teritoriul Spaniei de către o tânără din municipiului Rm. Sărat, suma totală fiind estimată la aproximativ 50.000 Euro. În urma activităților desfășurate, de la locuințele percheziţionate au fost ridicate sume de bani, buletine de transfer sume de bani şi alte înscrisuri care interesează cauza – transmit polițiștii printr-un comunicat de presă.

În urma descinderilor, 7 persoane au fost conduse la audieri. Miercuri, proxenetul care a instrumentat toată afacerea va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă în timp ce polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru soluţionarea cauzei.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: