GALERIE FOTO: 6000 de buzoieni au participat la manifestările dedicate Zilei Naționale a României

de Stiri Buzau Media

1dec2Circa 6000 de buzoieni au participat, marti, la manifestările dedicate Zilei Naționale a României, manifestări ce au avut loc în zona Prefecturii, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Acțiunile dedicate zilei de 1 Decembrie au debutat cu o slujbă religioasă oficiată chiar de Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Înaltpreasfințitul Ciprian. Autoritățile și reprezentanții partidelor politice au depus apoi coroane de flori la Monumentul Eroilor din parcul Prefecturii, după care au urmat discursurile șefilor județului.

1dec

Discursul ținut de primarul Buzăului Constantin Boșcodeală a fost perturbat de câteva huiduieli și fluierături, însă în rest, totul a decurs conform planului.

1dec4

Cel mai așteptat moment al zilei a fost parada militară. Jandarmii, pompierii, polițiștii, cu toții au defilat în fața buzoienilor, momentul fiind mult apreciat și gustat de toată lumea, mai ales de cei mici.

1dec7

Manifestările de la Buzău dedicate Zilei Naționale s-au încheiat în Parcul Crâng, unde buzoienii au fost invitați la fasole cu ciolan sau fasole de post, totul fiind asezonat cu muzică tradițională, joc și voie bună.

1dec8

1dec9

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns