7 autospeciale noi au intrat în dotarea Poliției Buzău

7 autospeciale noi au intrat în dotarea Poliției Buzău7 autoturisme au fost repartizate, miercuri, poliţiştilor buzoieni pentru a fi folosite în misiunile rutiere desfăşurate pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Este vorba despre 7 autospeciale Volkswagen Polo, achiziţionate în baza programului de înnoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, care au intrat miercuri  în dotarea poliţiei rutiere.

Autospecialele nou intrate în dotarea I.P.J. Buzău sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

De asemenea, au fost prevăzute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor optico-acustice pe autospecialele intrate în dotarea I.P.J. Buzău în cursul anului 2015 și distribuite structurilor de ordine publică.

Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate – transmite comanda IPJ Buzău 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: