A supraviețuit după ce a stat 2 nopți în pădure. Povestea unui bătrân găsit în viață când toată lumea se aștepta la ce e mai rău

padure_intunecata-Un bătrân de 76 de ani din Valea Lupului le-a dat ceva bătăi de cap autorităților dar și cunoscuților săi. Omul a plecat în data de 10 august de acasă cu animalele la păscut iar de atunci nimeni nu a mai știut nimic de el. Polițiștii, jandarmii și localnicii l-au căutat ore în șir și când toată lumea se aștepta la ce e mai rău bătrânul a apărut viu și nevătămat.

 Potrivit Poliției, Dispariția bătrânului a fost sesizată în ziua de 11 august  de  către fiul acestuia, un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea Pătîrlagele. Omul le-a spus oamenilor legii că tatăl său, în vârstă de 76 de ani, din localitatea Valea Lupului, a plecat  de la domiciliu în dimineața zilei de 10 august a.c.și nu a mai revenit.

În urma activităților desfășurate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul a plecat  cu animalele la păscut într-o zonă împădurită, aflată la aproximativ 2 km de locuința sa. În seara zilei de 10 august a.c., animalele  au fost găsite de o localnică  și aduse la domiciliul proprietarului.  La scurt  timp de la sesizate, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul structurilor operative de la  Poliția oraș Pătârlagele, jandarmi și localnici care au început să îl caute.

 În dimineața zilei de miercuri, persoana a fost găsită nevătămată în apropierea unui rău  și condusă la domiciliu.

Bătrânelul le-a spus polițiștilor că a dormit în pădure 2 nopți după ce a pierdut animalele, sperând că dacă va rămâne prin zonă le va găsi. Cunoscuții spun că omul ar avea ceva probleme psihice, însă nu tot timpul, momentele de luciditate alternând cu cele în care mintea îi joacă feste.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: