Adrian Petre se încălzește de pe margine pentru funcția de vice al Consiliului Județean.

Adrian Petre se încălzește de pe margine pentru funcția de vice al Consiliului JudețeanAdrian Petre mai are de așteptat până va prelua funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean. Și asta pentru că pe ordinea de zi a ședinței ordinare a lunii septembrie a Consiliului Județean nu a fost trecut și proiectul privind votul pentru viitorul vicepreședinte al Consiliului Județean, post rămas vacant după demisia lui Cristinel Romanescu.

Rămâne de văzut dacă proiectul va fi introdus de urgență înainte de debutul ședinței de miercuri ori dacă pentru votul următorului vicepreședinte va fi organizată o ședință extraordinară la începutul lunii octombrie.

Postul de vicepreședinte al Consiliului Județean le revine social democraților, având în vedere că PSD deține majoritatea în miniparlamentul județean, fără a avea nici cea mai mică emoție la vot.

PSD l-a propus în interiorul partidului pe Adrian Petre pentru această funcție, astfel că mai mult ca sigur el  va face echipă cu Petre Emanoil Neagu la vârful instituției județene.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: