Ambulanță lovită de o mașină scăpată de sub control. O femeie și fiul ei, răniți

accident-ambulanta
Foto: RTV.net

O tragedie a fost pe cale să se întâmple vineri seară în municipiul Buzău. O mașină scăpată de sub control a lovit o ambulanță care transporta un rănit, a lovit apoi ca la popice o femeie și pe fiul său  după care s-a răsturnat.

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în jurul orei 2130. Un șofer de 36 de ani din Buzău care circula pe  bulevardul Unirii din direcția Ploiești către Focșani, ajuns la intersecția cu bulevardul Bălcescu a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului,  lovind violent o salvare care transporta un rănit conform polițiștilor,  Ambulanța a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Ulterior, autoturismul a fost proiectat în 2 pietoni, mamă și fiu de 6 ani, care se aflau pe scuar, la semafor, ambii fiind răniți. În fina, mașina s – a răsturnat,rămânând pe plafon și doar o minune făcând ca șoferul să scape cu viață În cauză s-a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Nici unul dintre șoferi nu era sub influența alcoolului.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: