Andi Cristea: Generația prezentă este modelată de platforme digitale, generația mea a fost modelată de educația organizată instituțional – instituția școlii.

Generația prezentă este modelată de platforme digitale, generația mea a fost modelată de educația organizată instituțional – instituția școlii.
În călătoria spre viitor, inteligența artificială este o prezență frecventă iar inovația vine la pachet cu provocări complexe.
Am avut plăcerea să particip la un eveniment informal organizat de Google pe tema Inteligenței Artificiale. Alături de Addie Cooke, expert internațional din domeniul inteligenței artificiale din cadrul Google, și împreună cu lideri de opinie, antreprenori, membri ai comunității academice și media influenceri, am discutat despre AI și cum putem stimula inovația și progresul tehnologic într-un mod responsabil.
Ca raportor al Consiliului Europei pentru Metaverse, am apreciat că evenimentul a subliniat importanța responsabilității în gestionarea tehnologiilor emergente într-un mod etic și responsabil.
În poză, împreună cu Elisabeta Moraru, Country Director Google România, cu care ne vom întâlni curând și la Buzău.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: