Romeo Daniel Lungu: Astăzi, la Buzău, premierul României, Marcel Ciolacu, ne-a vorbit despre viziune, măsuri sociale cu impact real, proiecte de dezvoltare și reformă!

Sunt pilonii pe care se dezvoltă Guvernarea PSD și de care România are nevoie cu adevărat! Agricultura a fost principala temă a întâlnirilor de astăzi, mai ales că fermierii au în continuare nevoie de sprijin pentru a se dezvolta și pentru a asigura siguranța alimentară. A fost o zi plină în care am vizitat, alături de ministrul Agriculturii, Florin Barbu, două ferme de reproducție a suinelor și o fermă avicolă, am creat oportunitatea unei dezbateri între ministru și fermierii din județ și am participat la deschiderea târgului Toamna Buzoiană. S-a discutat deschis despre programele de sprijin, măsurile pe care Guvernul Ciolacu le ia pentru protejarea agriculturii românești și investițiile în irigații, mai ales cele de la Canalul Siret-Bărăgan.
Am toată încrederea că mesajul celor cu care ne-am întâlnit a ajuns acolo unde trebuie și schimbările în bine nu vor întârzia să apară!
PSD Buzău!
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: