Atac al deputatului Cezar Preda la adresa sindicalistului șef al medicilor care amenință cu demisia în bloc

Atac al deputatului Cezar Preda la adresa sindicalistului șef al medicilor care amenință cu demisia în blocÎntr-o conferință de presă susținută vineri, deputatul PNL Cezar Preda a lansat un atac dur la adresa liderului Sindicatului Independent al Medicilor din Spitalul Județean, dr. Victor Ioniță, declarând că putea face ceva de multă vreme pentru a nu se ajunge în situația critică în care se află unitatea medical, având în vedere că este membru PSD și se învârte într-un cerc restrâns în care se află șefii celor mai importante instituții din județ.

L-am văzut pe stimatul și respectat doctor Ioniță, care a fost purtător și vârf de lance în această criză. Dar,  dacă nu mă înșel doctoral Ioniță este consilier PSD  la municipiu, este într-un anturaj foarte restrâns cu domnii Boșcodeală și Neagu. Mă întreb dacă esti în mijlocul lor, ești lângă ei zilnic, când puteai face ceva în fiecare zi din ultimii 8 ani, ceva să nu se ajungă aici, cum să  ajungi acum să te  erijezi în partea în care contești ce a făcut PSD?! – a spus Cezar Preda, care a adăugat însă că va face tot ce-I stă în putință pentru ca Spitalul Județean să nu ajungă cu lacătul pe ușă.

Parlamentarul a mai precizat că important este un management de calitate la Spitalul Județean care să asigure medicilor și pacienților condiții mai bune, numai așa putând să fie dezamorsat conflictul ce stă să explodeze.

75 la sută dintre medicii din Spitalul Județean amenință c u demisia în bloc dacă autoritățile nu le vor rezolva mai multe revendicări ce țin de mărirea salariilor, de oferirea unor condiții mai bune de lucru, dar și pentru pacienți și de alocarea unei sume mai mari pentru Sănătate.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: