Autoritățile buzoiene iau măsuri împotriva caniculei!

Canicula din ultimele zile a determinat autoritățile buzoiene să adopte câteva măsuri pentru protejarea populației de temperaturile ridicate.

Astfel, în muncipiul Buzău, au fost deschise cele 4 puncte de prim-ajutor, pentru persoanele care au nevoie de asistență medicală pe timp de caniculă. Acestea funcționează, ca și în anii anteriori, în holul Primăriei, în apropiere de Piața Dorobanți, în spatele Pieții Crâng și în Piața Centrală, lângă Poliția Locală. În afara punctelor de prim-ajutor, buzoienii pot apela la toate farmaciile din oraș pentru a solicta asistență medicală dacă se simt rău, ca urmare a reînnoirii acordului dintre Primărie și Colegiul Farmaciștilor din Buzău.

De asemene, la cererea locuitorilor orașului, Primăria Buzău a prelungit programul de funcționare al fântânilor arteziene din Parcul Crâng și din Parcul Tineretului, locurile predilecte în care oamenii merg să se răcorească după lăsarea întunericului. Acum spectacolul acvatic de sunet și lumină poate fi urmărit până la ora 22.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: