Banderole albe pe brațul aleșilor locali buzoieni, petru introducerea votului prin corespondență

Banderole albe pe brațul aleșilor locali buzoieni, petru introducerea votului prin corespondență Liberalii transmit printr-un comunicat de presă că aleșii locali ai partidului se solidarizează cu parlamentarii PNL în susținerea demersului de introducere a votului prin corespondență. În speranța că pot contribui ceva la introducerea acestui tip de vot, consilierii vor purta banderole albe pe brat la toate aparițiile publice.

PARTIDUL NATIONAL LIBERAL filiala Buzău, vă informează că aleşii noştri locali s-au solidarizat cu  parlamentarii PNL în susţinerea demersului de introducere a votului prin corespondenţă. În acest context, primarii, consilierii locali, municipali şi judeţeni vor purta o banderolă albă pe care este înscrisă menţiunea ,,VOTUL PRIN CORESPONDENŢĂ,, în toate apariţiile publice – transmit liberalii într-un comunicat de presă.  

Aceiași membri PNL transmit că cetăţenii care doresc să se alăture acestui demers sunt aşteptaţi zilnic la sediul filialei PNL Buzău între orele 09.30 – 17.00 pentru a-şi declara susţinerea şi a primi simbolul acestui demers civic.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: