Buzoian beat criță și cu permisul anulat a provocat un accident. Pietonul lovit traversa regulamentar

Buzpian beat criță și cu permisul anulat a provocat un accident. Pietonul lovit traversa regulamentarUn bărbat de 35 de ani din Buzău a fost reținut de polițiștii după ce a accidentat un pieton pe zebra, șoferul fiind băut și cu permisul suspendat de 10 ani.

Conform Poliției, conducătorul unui autoturism Dacia a accidentat duminică seara un bărbat de 48 de ani din comuna Merei care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, semnalizată corespunzător.
Sosiți la fața locului, polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest pe șoferul autoturismului, ocazie cu care au descoperit că acesta avea o o concentrație alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției s-a constatat că buzoianul care a provocat accidentul avea permisul de conducere anulat din anul 2005 după ce fusese prins în repetate rânduri conducându-și autoturismul sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele bărbatului pentru conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă dispunând reținerea acestuia pentru 24 de ore.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: