Carambol cu 5 mașini și 3 răniți, din cauza ceții, la Poșta Câlnău!

Grav accident de circulație produs, în această dimineață, pe Drumul European 85, în apropierea localității buzoiene Poșta Câlnău. Cinci mașini au fost implicate într-o coliziune, iar în urma impactului, trei persoane au fost rănite și au fost transportate la Spitalul Județean Buzău.
Cel mai probabil, de vină pentru carambolul teribil este un tânăr de 21 de ani din Vadu Pașii. În condiții de ceață, acesta a vrut să vireze stânga către Poșta Câlnău, moment în care a fost izbit din spate de un tir de Prahova, condus de un șofer de 62 de ani, care rula dinspre Buzău spre Rm. Sărat.
În accidentul în lanț au mai fost implicate o altă mașină, un taxi și o cisternă de Ucraina, dar doar cu pagube materiale. În afară de tânărul șofer de 21 de ani, adus la Unitatea de Primiri Urgențe în stare critică, la spital au mai ajuns tatăl acestuia, în vârstă de 47 de ani și șoferul autotrenului de Prahova, ambii în afara oricărui pericol.
Polițiștii buzoieni au întocmit un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: