Ce a solicitat primarul Boșcodeală în recursul formulat la condamnarea în dosarul „Gloria”!

Primarul Boșcodeală, cu precizări despre cei 5 funcționari de la Direcția Economică împotriva cărora s-au dispus măsuri preventiveCe minuni a mai făcut primarul Boșcodeală în recursul formulat la condamnarea în dosarul „Gloria”!

Magistrații Curții de Apel Brașov care judecă apelul formulat de primarul Buzăului Constantin Boșcodeală au fost recuzați de edil la termenul de marți. Măsura  a fost luată de primarul Buzăului după ce judecătorii nu au aprobat expertiza extrajudiciară făcuta și plătită de Constantin Boșcodeală și în urmă căreia primarul era scos basma curată.

Conform procedurii în perioada următoare o altă instanța va trebui să analizeze cererea primarul de Buzău și să decidă dacă o aprobă sau nu . În cazul în care acesta va fi aprobată, atunci apelul lui Boșcodeală la sentința de 5 ani cu executare ar putea încăpea pe mâna unui alt complet de judecată. Dacă noul complet va considera netemeinică cererea de recuzare formulată de Boșcodeală, atunci procesul va continua cu aceiași magistrați.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: