Ce să fie? Ce să fie? O fi UNPR,……o fi PSD?

De ce apare deputatul UNPR Eugen Nicolicea pe site-ul PSD Buzău printre parlamentarii buzoieni?

Ne-am întrebat de nenumărate ori cum poate să funcționeze coaliția de guvernare PSD-UNPR în județul nostru, atât timp cât președintele UNPR în județ, senatorul Constantin Popa, nu s-a afișat nici măcar o dată cu partenerii de la Buzău, iar UNPR nu are vreun reprezentat în deconcentrate. Răspunsul este pe site-ul Organizației Județene a PSD Buzău! Pe pagina oficială a PSD Buzău, deputatul UNPR Eugen Nicolicea apare printre parlamentarii social-democrați buzoieni. Întâmplare sau nu, este puțin probabil să se fi strecurat din greșeală poza parlamentarului progresist printre cele ale colegilor din PSD. Să se fi produs vreo fuziune prin absorbție între PSD și UNPR? Probabil, dar numai cu Nicolicea. Iată deci cum funcționează coaliția de guvernare la Buzău. Unilateral.

Întâmplător sau nu, deputatul UNPR Eugen Nicolicea, ales în colegiul uninominal numărul 6 Buzău, de altfel și ministru pentru relatia cu Parlamentul, a participat la toate evenimentele importante din PSD Buzău, de la vizite ale oficialilor de la București, până la alegeri interne (vezi alegerile de luna trecută).

Dacă analizăm pragmatic informațiile din presa centrală, înțelegem și mai bine apropierea lui Nicolicea de Partidul Social Democrat. De curând Eugen Nicolicea și-a angajat soția la Cancelaria primului ministru Victor Ponta. Acest lucru reiese chiar din declaratia de avere a ministrului, care , inițial, și-a propulsat soția, Nicoleta Nicolicea, în CA de Administrație al Societății Române de Radio și Televiziune.

De ce apare deputatul UNPR Eugen Nicolicea pe site-ul PSD Buzău printre parlamentarii buzoieni

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: