Cel puțin 500 de români au revendicat premiile la LOTERIA BONURILOR FISCALE din iunie. Câștigători, doar 100

bon-fiscalPentru a doua extragere ocazională a Loteriei bonurilor fiscale, organizată pe 28 iunie, au fost depuse 508 cereri de revendicare a premiilor, aferente bonurilor cu valori între 135,00 lei şi 135,99 lei, emise pe 23 mai.

Astfel, potrivit modificărilor aduse legislaţiei, începând de la extragerea din iunie vor fi desemnaţi maximum 100 de câştigători, cu un premiu de 10.000 lei fiecare, printr-o nouă extragere, data acesteia urmând să fie comunicată de Ministerul Finanţelor.

Fondul de premiere este de 1 milion de lei, care se împarte la numărul câştigătorilor, dar nu mai mult de 100 de persoane.

În cazul realizării celei de a doua etape de selecţie în cadrul Loteriei bonurilor fiscale, va fi extras un număr din lista numerelor unice de înregistrare acordate bonurilor pentru care au fost revendicate premii. Extragerea va fi efectuată cu urnele Loteriei, într-o nouă extragere televizată, care va fi anunţată ulterior.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale” şi verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale antifraudă fiscală.

Pană în prezent au avut loc trei extrageri la Loteria fiscală, dintre care două ocazionale (pe 13 aprilie şi 28 iunie) şi una lunară (pe 19 iulie), la aceasta din urmă fiind câştigătoare bonurile fiscale de 509 lei emise pe 1 iunie.

Finanţele au plătit la 13 iulie premiile pentru prima loterie fiscală, respectiv câte 56 de lei pentru 17.837 bonuri, după ce au respins 313 cereri care nu îndeplineau condiţiile, iar alte 65 de bonuri au fost invalidate, Fiscul suspectând fraude.

Pentru bonurile din iulie, extragerea Loteriei se va organiza la 16 august.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: