Cezar Preda, gest fără precedent după catastrofa de la Colectiv, la propunerea fostului primar de Smeeni, Nicu Năstase

Cezar Preda, gest fără precedent după catastrofa de la Colectiv, la propunerea fostului primar de Smeeni, Nicu NăstaseDeputatul PNL Cezar Preda susţine că va propune ca aleşii locali dar și senatorii și deputații să-şi doneze indemnizaţiile pe luna noiembrie familiilor victimelor tragediei de la Clubul Colectiv.

El a precizat că va face în acest sens, joi, o propunere Consiliului de Conducere al PNL, solicitând adoptarea unei decizii prin care măsura să fie aplicabilă la nivelul întregului partid.

Indemnizaţiile tuturor consilierilor locali, judeţeni, primarilor, viceprimarilor, dar şi deputaţilor şi senatorilor, pe luna noiembrie, ar urma să fie donate victimelor din acest tragic eveniment şi astăzi o voi înainta Consiliului de Conducere al PNL pentru a fi supusă la vot’, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, deputatul liberal Cezar Preda. Potrivit acestuia, ‘este normal ca toţi românii să fie solidari, după cum  este normal să contribuim şi noi pentru că familiile victimelor au nevoie de solidaritatea noastră.

În judeţul Buzău, PNL are peste 200 de aleşi locali, însă liberalii speră ca toți aleșii să fie de acord cu donarea indemnizațiilor pe o lună, bani care ar ajuta măcar un pic familiile greu încercate după tragedia de la Colectiv

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: