Cezar Preda reia subiectul conflictului din Spitalul Județean Buzău. Ce mâhnire are deputatul PNL !

Cezar Preda reia subiectul conflictului din Spitalul Județean Buzău. Deputatul PNL de Buzău, Cezar Preda, s-a supărat pe medicii din Buzău că au dat amploare națională protestului lor și au trimis revendicările la București deși liberalii buzoieni s-au oferit să îi sprijine să obțină ceea ce vor, prin proiecte de hotărâre în Consiliul Județean.

De la voi am văzut că protestul s-a îndreptat împotriva Guvernului și vă întreb care a fost miza acestei chestiuni cu noi? Noi am cerut convocarea unei ședințe dar conducerea CJ nu a făcut nici măcar un gest, să facă măcar un proiect de hotărâre – a declarat liderul PNL, Cezar Preda.

Practic, deputatul Cezar Preda alături  de aleșii liberali din Consiliul Județean spera să se poată implica în rezolvarea crizei personalului medical, însă sindicaliștii din Sănătate nu au trimis nici un fel de revendicare către administrația județeană astfel că liberalii spun că nu au temei pentu a putea acționa în sprijinul halatelor albe.

 Cu toate acestea, consilierii liberali promit că vor face demersuri pe lângă conducerea Consiliului Județean astfel încă tensiunile din rândul personalului medical să fie înlăturate și să nu mai există riscul ca activitatea Spitalului Județean să  fie blocată ca urmare a demisiei în bloc a medicilor.

Domnul lider al consilierilor se va duce luni să îi ceară președintelui să spună o poziție publică, de ce nu vrea să  rezolve problema. De ce nu face un proiect să rezolve situația? Ce vor să îl facem noi? – a declarat Cezar Preda.

Medicii din Spitalul Județean amenință cu demisia în bloc dacă nu vor primi salarii mai mari, bani mai mulți pentru Sănătate, condiții mai bune de muncă dar și pentru pacienți.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: