Ciudățeniile fiecărei zodii

Personalitatea îți este conturată de semnul astral în care te-ai născut și trebuie să ții cont atât de calitățile, cât și de defectele pe care le ai. Unele zodii sunt prea calme, altele prea nervoase, dar una peste alta trebuie să ții cont de fiecare tipologie în parte, în special de cea a zodiei tale. Iată, așadar, ce spun astrele despre fiecare zodie în parte:

Berbec

Persoanele născute în această zodie au foarte multă energie și sunt destul de curajoase. Singurul lor defect este impulsivitatea. Legat de ciudățenii, aceste persoane sunt atrase de situații periculoase și riscă să atragă foarte multe experiențe ciudate.

Taur

Persoanele născute în această zodie sunt realiste, devotate și foarte sociabile. Singura lor ciudățenie este că nu le plac deloc schimbările. Nu acceptă nimic dacă nu a fost plănuit cu ele și sunt capabile să se contrazică până în pânzele albe cu tine doar pentru a-ți dovedi că au dreptate.

Gemeni

Persoanele născute în această zodie sunt foarte vorbărețe și sociabile, calități care le ajută să se facă plăcute în orice mediu. Singura lor ciudățenie este faptul că sunt foarte schimbătoare și sunt șanse să se certe cu foarte multe persoane de la o zi la alta.

Rac

Persoanele născute în zodia Rac sunt lunatice, iar de vină este semnul astral care le guvernează. Nu se poate spune că ar fi ciudate, doar că au tendința să cadă în visare și nu sunt prea atente la detalii. Se pierd în situații dificile și au nevoie de îndrumare aproape la fiecare pas. O altă cidățenie a lor este că sunt vânători de reduceri sau de gratuități.

Leu

Persoanele născute în zodia Leu sunt foarte curajoase și puternice. Au o mulțime de calități care le ajută să exceleze aproape în toate domeniile. Singura lor ciudățenie este faptul că le place prea mult să fie în centrul atenției, iar din această cauză pot avea de pierdut în anumite situații.Nu economisesc bani, le place să-și petreacă timpul la plajă sau în natură și sunt genul de persoane care șochează de foarte multe ori.

Fecioara

Persoanele născute în această zodie sunt destul de plăcute în societate, dar este greu să nu le observi ciudățeniile. Ele sunt obsedate de control, sunt foarte tipicare, meticuloase și le place să despice firul în patru. Sunt foarte calculate și acționează mereu cu prudență.

Balanța

Aceste persoane sunt foarte nonconformiste și caută mereu dreptatea. Singura lor ciudățenie este legată de faptul că sunt mereu în căutarea echilibrului. Nimic nu este perfect în viață, dar ele vor neapărat să facă în așa fel încât totul să fie perfect pentru ele.

Scorpion

Scorpionul este considerată cea mai întunecată și misterioasă zodie, iar de vină este planeta care îl guvernează. Persoanele născute în această zodie sunt puțin ciudate din cauză ca au tendința să filosofeze prea mult, să devieze de la subiect sau să se piardă în detalii. Vorbesc foarte mult și există riscul să rămâi complet fără energie în preajma lor.

Săgetator

Persoanele născute în zodia Săgetător sunt destul de sociabile, dar au și ele câteva ciudățenii care lasă de dorit. Totul trebuie să fie la superlativ pentru ele, nu suportă să fie contrazise sau mințite și nu le place să ofere bani. Sunt foarte ambițioase și din această cauză au tendința să se laude prea mult cu reușitele lor.

Capricorn

Persoanele născute în această zodie sunt destul de calculate și realiste. Singura lor ciudățenie este că vor ca totul să fie foarte bine calculat și plănuit. Își notează mereu într-o agendă ce au de făcut și nu accepta abateri de la niciun plan. Sunt maniace de control și nu le plac persoanele care dau dovadă de neseriozitate.

Vărsător

Persoanele născute în zodia Vărsător sunt foarte excentrice. Aeriene și foarte glumețe de fel, ele vor reuși mereu să te facă să zâmbești. Cu greu poți anticipa ce au de gând să facă, pentru că sunt foarte schimbătoare și nu obișnuiesc să discute cu alte persoane despre planurile lor. Ele sunt uneori ciudate și prin felul în care se îmbracă sau prin modul în care acționează în anumite situații.

Pești

Persoanele născute în această zodie sunt apreciate pentru creativitatea de care dau dovadă. Au un spirit filantrop, le place să-i ajute pe cei din jurul lor și sunt destul de sincere. Singura lor ciudățenie este că în dragoste se pierd complet și riscă să nu mai gândească deloc logic.

Sursa: ele.ro
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: