Comisia Județeană de Fond Funciar din Prefectura Buzău își reia activitatea după luni bune de repaus

Comisia Județeană de Fond Funciar din Prefectura Buzău își reia activitatea după luni bune de repausComisia Județeană de Fond Funciar își reia activitatea după luni bune de repaus. Practic, vineri, are loc prima ședință a comisiei după aproape jumătate de an în care nu a funcționat. Situația de inactivitate a fost generată de faptul că Buzăul nu a avut subprefect,acesta fiind cel care în mână dosarele ce trebuie soluționate de Comisia Județeană de Fond Funciar. Ședința de vineri are  pe ordinea de zi primele 30 de referate privind cereri de reconstituire a dreptului de proprietate, modificări de titluri – emitere duplicate precum și alte probleme ce țin de organizarea Comisiei Județene de Fond Funciar.

Pentru că vraful de dosare ce s-au strâns la Comisia de Fond Funciar spre analizare și aprobare este destul de gros, reprezentanții Prefecturii Buzău vor mai organiza ședințe și în săptămânile ce urmează, astfel încât lucrurile să reintre în normal.

Luni bune, Prefectura Buzău a funcționat fără subprefect. În cele din urmă, săptămâna trecută a fost desemnat cel care va face echipă cu prefectul George Sava. Astfel, noul subprefect al județului a fost numit Sorin Gheorghe, fost purtător de cuvânt al instituției.