Copiii din Buzău, invitați la Festivalul AnTanTe!

În weekend, copiii din muncipiul Buzău, și nu numai ei, vor avea la dispoziție Bulevardul Nicolae Bălcescu și Parcul Crâng, pentru câteva zile de distracție, prin intermediul culturii, în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului AnTanTe.
Programul evenimentului propune o selecție importantă de spectacole de teatru, circ contemporan, spectacole stradale, concerte și multe surprize. Artiști îndrăgiți de copii vor veni la Buzău să petreacă împreună cele două zile de festival.
Pentru ca sărbătoarea să se desfășoare în cele mai bune condiții, Primăria Buzău a decis să interzică accesul autovehiculelor pe segmentul Instituția Prefectului – Parcul Crâng, încă de joi, 25 mai, de la ora 20.00, circulația urmând să fie deviată pe străzile adiacente: Nicolae Titulescu, Spiru Haret și Patriei.
În aceeași perioadă, 27-28 mai, la Vila Albatros din Parcul Marghiloman se va desfășura Festivalul Internațional de Caricatură „BZâmbete”, de unde vizitatorii vor putea pleca cu propria caricatură desenată „la minut”.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: