Culmea hoției: să furi din biserici

Un individ de 32 de ani din Buzău a dat dovadă de mult tupeu și lipsă de credință cînd a furat nu din una, ci din două biserici de pe raza municipiului Buzău.

Bărbatul a spart două lăcașe de cult, ambele din municipiul Buzău, o biserică fiind adventistă, alta ortodoxă.

Individul a furat bani, dar și bunuri, însă Dumnezeu l-a pedepsit curând și l-a dat pe mâna Poliției.

În ziua de 5 octombrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Buzău au reţinut un buzoian în vârstă de 32 de ani bănuit de comiterea a două furturi din lăcaşe de cult de pe raza municipiului Buzău. Faptele, sesizate Poliţiei în ziua de 3 octombrie a.c., au fost înregistrate în evidenţe cu autor necunoscut.

Din cercetările efectuate de poliţişti încă de la sesizarea faptelor s-a stabilit că bănuitul ar fi pătruns prin efracţie şi ar fi luat peste 2000 de lei, bani găsiţi în incinta celor două biserici.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului şi recuperarea prejudiciului.

Bănuitul  va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei în vederea luării măsurii arestării preventive – se arată în comunicatul de presă remis marți de Poliția Județeană Buzău.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: