Cum au acționat în Buzău doi hoți din Baia Mare

hotiDoi hoți din Baia Mare au fost reținuți de polițiștii buzoieni de la Investigații criminale în urma unor percheziții efectuate luni la domiciliile indivizilor bănuiți de comiterea mai multor furturi pe raza municipiului Buzău dar și în alte localități din țară.

În urma probatoriului administrat de polițiștii buzoieni a reieșit faptul că la sfârșitul lunii februarie, doi tineri în vârstă de 34 respectiv 35 de ani din municipiul Baia Mare, s-au deplasat pe raza municipiului Buzău, unde  folosindu-se de chei potrivite au sustras din locuința unui buzoian în vârstă de 29 de ani, bijuterii și bani, prejudiciul estimat de persoana vătămată fiind de aproximativ 6.000 de lei. Indivizii acționau la întâmplare, mai ales în blocurile cu interfon și acționau în apartamentele unde nu răspundea nimeni. Apoi unul fura iar celălalt stătea de pază. Marți, acesta din urmă a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile însă judecătorii de la Judecătoria Buzău au dispus arestarea lui la domiciliu. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată. Miercuri a fost prezentat instanței și băimăreanul de 35 de ani, iar judecătorii au dispus în cazul lui arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

În efectuarea perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au fost sprijiniți de lucrători din cadrul Poliției municipiului Baia Mare și I.P.J. Maramureș.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: