De ce a MURIT actrița Oana Ioachim, fiica dramaturgului care a înființat Teatrul George Ciprian din Buzau

Oana IoachimActrita Oana Ioachim s-a stins din viata în cursul zilei de vineri. Ea era fiica regizorului și dramaturgului Paul Ioachim, cel care a pus bazele teatrului buzoian George Ciprian, care funcționează acum. Oana Ioachim avea 48 de ani și suferea de cancer la sân pe care l-a tratat atunci când l-a descoperit, în urmă cu mai mulți ani, dar care a recidivat, spun cunoscuții.

Stefan Banica, cel care i-a fost partener de scenă multă vreme Oanei Ioachim,  a fost distrus la aflarea vestii .

 

E un moment greu, foarte dureros pentru mine, pentru că trebuie să vorbesc la trecut despre OANA IOACHIM (Oachi, așa cum o alintam), care a plecat dintre noi mult prea devreme. A fost o bună prietenă, o parteneră de scenă extraordinară. Am jucat împreună peste 20 de ani, am fost colegi de grupă la facultatea de teatru și ne cunoșteam încă din copilărie, de la vârsta de 10 ani. Am trecut prin multe împreună. Un om deosebit, un om puternic, o mamă devotată și o actriță talentată și inteligentă. Cu toate astea, acum cuvintele par goale în fața unei astfel de pierderi premature. Dumnezeu să te odihnească, draga mea Oana! – a scris Bănică Jr.

 

Cu regret vă aducem la cunoștință plecarea dintre noi a actriței Oana Ioachim, care s-a stins din viață în dimineața zilei de 11 septembrie, la vârsta de 48 de ani – au fost cuvintele transmise de reprezentantii Teatrului Mic.

 

Oana Ioachim a fost a angajată a Teatrului Mic timp de aproape 20 de ani și a lucrat cu regizori cunoscuți de la noi, precum Dan Micu, Dinu Manolache sau Dragoș Galgoțiu.

Cei care vor să îi aducă un ultim omagiu sunt așteptați duminică, la ora 12,30, la Cimitirul Sf. Vineri de pe Calea Griviței.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: