Detalii despre cum decurge dosarul „Orizont” în care primarul Boșcodeală este acuzat de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave

Detalii despre cum decurge dosarul "Orizont" în care primarul Boșcodeală este acuzat de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de graveUn nou termen dat de magistrații de la Tribunalul Dâmbovița în dosarul „Orizont” în care edilul șef al Buzăului este acuzat de abuz în serviciu.

Judecătorii au decis ca judecata în acest dosar să se reia pe 29 octombrie, până atunci primarul având încă răgaz să se pregătească pentru a-și pune la cale apărarea în fața celor ce se incriminează.

Primarul Constantin Boșcodeală a fost trimis în judecată de către procurorii DNA în iunie 2014. El este acuzat de abuz în serviciu cu consecințe deosebit de grave, reproșându-i-se că a trecut ilegal o suprafață de teren de 33 de hectare din domeniul public al statului în cel privat.

Boșcodeală mai are pe cap încă un dosar, cel care este în faza apelului la Curtea de Apel Brașov. În dosarul Gloria, edilul buzoian a fost condamnat deja la închisoare cu executare.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: