Detalii incredibile despre buzoianul care a comis o crimă în Italia: și-a omorât iubitul și a dat foc locuinței

carabinieri_57527500Buzoianul de 26 de ani din Glodeanu Silișea, prins recent de polițiștii din Buzău și arestat fiind căutat de poliția din Italia, era homosexual. El și-a omorât iubitul, un cetățean german, după care a incendiat locuința pentru a șterge urmele și a fugit în țară, sperând că astfel va scăpa de mâna lungă a legii. Bărbatul pe care l-a omorât buzoianul avea 49 de ani și era directorul unei firme de cosmetic din Italia.

Potrivit presei străine, bărbatul ucis se numea Oliver Degenhardt, un german de 49 de ani, şi era CEO  al Kao Italia SpA, o companie care se ocupă cu distribuţia en-gros de parfumuri si cosmetice. După ce a săvârşit oribila faptă, victima fiind găsită cu gâtul tăiat şi cu răni la nivelul craniului, ucigaşul a provocat un incendiu în apartamentul în care s-a produs omorul, pentru a şterge urmele. Crima, urmată de incendiu, a avut loc pe timpul nopţii. După ce a incendiat locuința, buzoianul a fugit în țară. A fost găsit zilele trecute de polițiștii buzoieni care l-au aruncat după gratii.

La sfârşitul lunii noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale, Compartimentul Urmăriri, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au depistat, pe raza municipiului Buzău, un bărbat urmărit internaţional pentru comiterea infracţiunii de omor deosebit de grav, fapta fiind comisă în Italia.   Pe numele tânărului, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Glodeanu Siliştea, judeţul Buzău, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav – susțin polițiștii de la Buzău.    

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: