Dotări noi la Ambulanța Buzău

Dotări noi la Ambulanța BuzăuServiciul Județean de Ambulanță așteaptă dotări noi și moderne, menite a soluționa mai rapid solicitările persoanelor care au nevoie de asistență medicală și sună la 112.

Potrivit unor surse medicale, dotările constau în tablete ce vor fi montate pe toate cele 50 de ambulanțe de urgență din dotarea SAJ Buzău. Se preconizează că după montarea acestor tablete, timpul de transmitere a solicitărilor va fi redus cu unu – două minute, ceea ce înseamnă foarte mult atunci când este vorba despre viața unui om.   Cadrele medicale vor fi informate prin intermediul tehnologiei montate pe salvare despre adresa solicitantului, starea sa de sănătate și alte detalii ce pot contribui la o mai bună evaluare a situației.

Dotările ar putea deveni funcționale de la de la 1 noiembrie, noile dotări ale ambulanțelor vor fi funcționale. De aceleași instalații vor beneficia SMURD și Spitalul Județean de Urgență Buzău, pentru a se acoperi întregul sistem medical de urgență la nivelul județului.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: