Drăgaica se deschide pe 9 iunie!

Unul dintre cele mai vechi târguri din țară, Drăgaica, din muncipiul Buzău, va avea loc, în acest an, în același loc cunoscut tuturor buzoienilor, în perioada 9-25 iunie.
Cheltuielile pentru organizarea și funcționarea Târgului de Vară „Drăgaica” au fost aprobate, ieri, într-o ședință extraordinară de Consiliul Local Municipal Buzău. Potrivit proiectului supus dezbaterii consilierilor, taxa de intrare va fi de 3 lei/persoană, iar copiii și elevii sub 16 ani beneficiază de gratuitate.
În cadrul târgului, buzoienii vor avea de ales dintre dulciuri, porumb fiert și produse de patiserie, dar și celebrele grătare, cu mici, cârnați și carne, care mai de care mai îmbietoare. Nu vor lipsi nici spectacolele în aer liber și numeroasele instalații de divertisment. Cât privește articolele expuse la vânzare, la târg pot fi comercializate produse de artizanat handmade sau alte produse manufacturate, dar și articole din piele și blană.
Amplasarea tarabelor și comediilor se va face conform unui plan bine stabilit și în concordanță cu șase zone prestabilite, pentru fiecare tip de activitate. Ca și anul trecut, la târgul Drăgaica nu pot participa firmele care au datorii la bugetul local sau care au o durată de funcționare mai mică de doi ani.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: