Dragoș Voicu : „Pe 5 septembrie deschidem cu deosebită plăcere ușile școlilor din comuna noastră!”

 

Ne facem datoria față de copiii noștri, dar și față de noi, ca părinți, și pe 5 septembrie deschidem cu deosebită plăcere ușile școlilor din comuna noastră , dar mai ales ușa Școlii Primare Colțu Pietrii!
Am reușit să modernizăm integral în această vară Școală Primara Coltu Pietrii din finanțări de la bugetul local!
La Școala Primară Colțu Pietrii este așa cum trebuie să fie în fiecare școală din comuna noastră! Miroase a curat, zonele de utilități funcționează corespunzător deoarece au fost contruite două grupuri sanitare noi in interiorul clădirii ! Sălile de clasă poartă în ele și amprenta noastră montană prin designul interior, dar de azi spunem clar că sunt primitoare pentru copiii noștri care au nevoie de condiții moderne pentru a se dezvolta în armonie cu societatea care îi susține zi de zi!
Cel mai important va fi zâmbetul elevilor din Siriu care învață la Școala Primară Colțu Pietrii luni, pe 5 septembrie 2022, când vor intra în sala de clasă abia renovată!
Bineînțeles, ne dorim ca toate unitățile de învățământ din comuna noastră să fie modernizate.
Vă aduc la cunoștință că am solicitat finanțare din fonduri europene prin PNRR, pentru reabilitarea si modernizarea Grădiniței Lunca Jariștei, in cuantum de 260.000 euro plus tva. Pentru modernizarea Scolii Gimnaziale Siriu avem pregătită întreaga documentație și intenționăm sa obținem fonduri nerambursabile de la Administrația Fondului pentru Mediu sau prin PNRR.
Dragilor, în calitate de primar al comunei Siriu vă mulțumesc că m-ați învestit și cu încredere, și cu răbdare și cu puterea să dezvoltăm împreună un Siriu mare și modern, iar educația copiilor noștri ne duce către acest viitor!

 

 

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: