Dragoș Voicu, primarul comunei Siriu: „Proactiv”, un spațiu special creat pentru ca voi să ne semnalați nevoile, sugestiile și preocupările voastre!

Dragi prieteni, Vin către voi pentru a anunța o oportunitate nouă și importantă pentru noi toți, lansarea aplicației „Proactiv”, un spațiu special creat pentru ca voi să ne semnalați nevoile, sugestiile și preocupările voastre.
Știu cât de important este să ne simțim ascultați și să știm că preocupările noastre sunt luate în serios. De aceea, am considerat că este esențial să venim în întâmpinarea voastră cu această aplicație, pentru a crea o legătură mai puternică între cetățeni și administrația noastră. Suntem aici pentru a vă sprijini, pentru a vă asculta și pentru a pune în mișcare acțiuni concrete în beneficiul tuturor. Prin intermediul acestei platforme, puteți să ne semnalați aspecte pe care le considerați importante, și noi vom acționa în consecință. Vă invit personal să participați la evenimentul de lansare a aplicației „Proactiv”- Siriu, care va avea loc duminică, 27 august, la ora 10.30 la Căminul Cultural Siriu.
Prin participarea la acest eveniment, puteți să împărtășiți cu noi ideile voastre, să descoperiți funcționalitățile aplicației și să cunoașteți echipa care a condus această dezvoltare. Fiecare cetățean din Siriu este parte a acestei comunități, iar fiecare voce contează. Așa că vă încurajez să descărcați aplicația „Proactiv” și să vă alăturați acestui efort comun de a face din Siriu un loc și mai bun pentru noi toți. Ne dorim rămânem aproape, să colaborăm și să ne întărim legăturile, pentru că împreună suntem puternici. Fiecare contribuție contează și fiecare sugestie face o diferență reală.
Cu încredere și recunoștință,
Primar,
Voicu Constantin Dragoș
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: