Duminică are loc prima extragere a Loteriei bonurilor fiscale lunare

bon-fiscalPână în prezent au avut loc două extrageri ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale, pe 13 aprilie și pe 28 iunie.  Conform Ordonanței Guvernului nr. 10/2015, duminică are loc prima extragere lunară a Loteriei bonurilor fiscale, la care participă bonurile fiscale emise în intervalul 1-30 iunie 2015.

 Numărul maxim de premii acordate va fi de 100, iar în situația în care numărul de bonuri câștigătoare depășește acest număr, se va organiza încă o extragere, în cadrul căreia  vor fi desemnate aleatoriu cele 100 de premii.

Extragerea aleatorie se va face după criteriul valoric și al datei emiterii bonului fiscal.

Revendicarea premiului se poate face timp de 30 de zile, respectiv în intervalul 20 iulie-18 august, iar contravaloarea câștigului se va ridica până pe data de 17 octombrie.

Bonurile fiscale câștigătoare originale se depun la oricare din sediile Fiscului, însoțite de copii de pe actul de identitate/pașaport și de o cerere de revendicare a câștigului.

La Loteria bonurilor fiscale pot participa persoanele fizice care dețin bonuri fiscale ce fac dovada cumpărării de bunuri sau servicii pe teritoriul României.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: