Fierbere mare în PSD cu organizarea alegerilor pentru președinția partidului

Fierbere mare în PSD cu organizarea alegerilor pentru președinția partiduluiSocial democrații se pregătesc de alegeri: urmează scrutinul la finalul căruia se va ști cine este viitorul președinte al celui mai bine reprezentat partid la nivel național.

Cum în cursă e un singur candidați, în speță Liviu Dragnea, miza nu e prea mare, însă alegerile trebuie organizate ca la carte, pentru ca pesediștii de la Buzău să nu fie arătați cu degetul și urecheați de mai marii de la București. Până duminică, cei care au în sarcină organizarea scrutinului trebuie să amenajeze secțiile de votare, cele mai mari bătăi de cap urmând a fi în orașe, unde numărul alegătorilor este mult mai mare.

Potrivit organizatorilor, va fi amenajată o urnă la 1500 pesedişti.

La Buzău, vor fi cel puţin trei secţii de votare ce vor fi  amplasate în cartierele Mihai Viteazu, Simileasca şi la sediul organizaţiei municipale a P.S.D, dar alegeri vor avea în toate localitățile unde există primării.

După ce va fi ales președintele PSD, vor fi alese celorlalte funcţii de conducere: preşedinte executiv şi vicepreşedinţii naţionali.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: