Firma misterioasă din Poșta Câlnău, cel mai mare datornic la stat, a intrat în insolvenţă

received_971824336203962Firma misterioasă din judeţul Buzău, care este cel mai mare datornic la stat conform celor mai recente date publicate de ANAF, a intrat în insolvenţă.

Oana Management SRL, firmă din Poşta Câlnău cu un singur angajat, are datorii de 455 milioane de lei către stat, conform listei cu contribuabilii mijlocii cu obligaţii fiscale restante publicate recent pe datagov.ro.
Pe 17 martie, Tribunalul Buzău a admis cererea de intrare în insolvenţă a companiei Oana Management SRL, după ce şi Fiscul solicitase acelaşi lucru.
„Admite cererea formulată de debitorul SC OANA MANAGEMENT SRL. În temeiul art. 71 alin.1 teza I coroborat cu art.65 alin.1 din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă , Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei debitorului SC OANA MANAGEMENT SRL. Dispune conexarea dosarului nr.14359/3/2014 care cuprinde cererea creditorului Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi – Administraţia pentru Contribuabili Mijlocii Constanţa de deschidere a procedurii insolvenţei debitorului şi cererea de intervenţie a creditorului SC Gemarco Industry SRL, care urmează a fi analizate ca şi cereri de creanţă. În temeiul art. 45 alin.1 lit.d) din lege, desemnează în calitatea de administrator judiciar provizoriu : practicianul în insolvenţă Refalex Star SPRL”, se arată în decizia instanţei.
Conform celor mai recente date de la Ministerul Finanţelor, Oana Management SRL figura cu datorii totale de 1,84 miliarde de lei şi pierderi 17 milioane de lei, la afaceri de 8,9 milioane de lei.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: