Andi Cristea: Astăzi, am avut onoarea de a primi vizita Domnului Jonas Survila, Viceministrul Afacerilor Externe al Republicii Lituania și a Domnului Darius Semaška, Ambasadorul pentru Amenințări Hibride și Reziliență, Șeful Grupului Operativ pentru găzduirea Summitului NATO de la Vilnius din iulie 2023

???? La Vilnius, conceptele de descurajare și apărare trebuie să capete noi valori. Este esențial ca sprijinul militar și politic al Aliatilor pentru Ucraina să continue până când războiul va fi câștigat.
???? De asemenea, așteptăm cu nerăbdare ca Aliatii să ofere, pe lângă sprijinul militar, susținerea politică mult așteptată pentru Ucraina.
???? Suntem extrem de interesați să sporim atenția NATO asupra dimensiunii hibride. Avem nevoie de o abordare integrată a Mării Negre la NATO.
???? Împreună, prin unitate și cooperare, putem construi un viitor sigur și stabil. Mulțumim vizitatorilor noștri distinși pentru discuțiile inspirate și constructive, vom lucra împreună pentru aceste obiective comune.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: