Lucian Romașcanu: Un nervos al PNL, mă rog, al unuia dintre sub-partidele care formează azi PNL, își ceartă celelalte părți ale partidului pe motiv de PSD

Un nervos al PNL, mă rog, al unuia dintre sub-partidele care formează azi PNL, își ceartă celelalte părți ale partidului pe motiv de PSD.
Sighiartău pe numele lui, uită că a guvernat vreo 2-3 ani cu vârfurile împinse Orban și Cîțu, ducând România în pragul dezastrului.
Sau nu uită, dar are de luptat pentru a-i trage scaunul D-lui Ciucă. Ținem cu toții minte cum PNL a pus țara pe „pauză” vreo 6 luni ca să-l aleagă pe Cîțu si „echipa câștigătoare”, lăsați la vatră câteva luni după victoria zdrobitoare. Acum caută iar președinte…
Robertul a terminat de analizat 3 ani jumătate de guvernare cu prim-miniștri PNL și se împiedică de 2 luni de când PSD are conducerea guvernului.
Robert, ia puțin ghinion istoric, după cei 3 ani jumătate și PNL:
– datoria la peste 50%
– deficitul la peste 9%
– vaccinuri de 1 miliard EUR
– mii de morți pe zi în pandemie
– 0 reforme
– etc. etc.
Dacă PNL este acum pe toboganul sondajelor este din cauza modului în care fac opoziție la guvernare Robertul și alții asemenea sa, schimbând veseli 7 președinți în 7 ani.
Deci, Robert, PNL cauzează grav PNL!
Foto: cam așa arată viitorul PNL, estimarea fiind făcută plecând de la trecut (și aici nu e măritișul cu PD și așchia sărită Forța Dreptei). Păcat….
Lucian Romașcanu
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: