Premierul Marcel Ciolacu, socru mare, în weekend!

”Nunta anului” în politica românească a avut loc, în acest weekend, la Buzău. Filip, unicul fiu al premierului Marcel Ciolacu, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Iris Alexa Constantinescu, o tânără din Câmpulung Muscel.

Cununia civilă a celor doi tineri a fost oficiată la Vila Albatros, din Parcul Marghiloman, de către primarul Buzăului, Constantin Toma. La eveniment au luat parte familiile mirilor și prietenii foarte apropiați. Tatăl mirelui, premierul Marcel Ciolacu a declarat că a avut emoții la ceremonia de astăzi și s-a declarat mândru de fiul său și de tânăra cu care s-a căsătorit.

După oficierea cununiei civile, a fost organizată o petrecere, într-un cadru restrâns, la o pensiune deținută de un apropiat al premierului Marcel Ciolacu. Invitații au fost atent selectați, fiind prezenți doar membrii familiilor, prieteni foarte apropiați și colegi de facultate ai mirilor. Printre invitați s-au numărat și câțiva lideri ai PSD: Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Alfred Simonis, Lucian Romașcanu și Paul Stănescu.

Filip Ciolacu, în vârstă de 24 de ani și proaspăta sa soție, Iris Alexa, în vârstă de 23 ani sunt studenți la Medicină, la Constanța. Cei doi au anunţat că vor pleca în luna de miere câteva zile, înainte de 1 octombrie când reîncep facultatea.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: