Surprize magice pentru buzoieni, în decembrie!

Buzoienii vor avea un decembrie magic. Cel puțin asta promit reprezentanții Consiliului Județean care au pregătit numeroase surprize pe tot parcursul ultimei luni din an.

Startul distracției va fi dat, ca în fiecare an, chiar de Ziua Națională a României, când va fi reluată, după o pauză de trei ani, masa tradițională oferită gratuit buzoienilor în Parcul Crâng. În total, vor fi pregătite 3.500 de porții de fasole, dintre care 500 vor fi de post. Ziua se va încheia cu aprinderea iluminatului festiv și deschiderea Târgului lui Moș Crăciun din Parcul Centrului Muzeal I.C. Brătianu.

Pe 5 decembrie, iluminatul festiv va fi aprins și în stațiunea Sărata-Monteoru. Și Moș Nicolae vine cu surprize pentru cei mici pe 6 decembrie, la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău. Aici copiii vor primi cadouri și se vor bucura de spectacolul de teatru pentru copii ”Capra cu trei iezi”.

De asemenea, pe 13 decembrie, la ora 16.00, buzoienii sunt invitați să participe la un concert de colinde, susținut de Fuego, de Ansamblul ”Drăgăicuțele” din Berca și de spiridușii de la Happy Kids. În perioada 19-22 decembrie, între orele 09.00 – 12.00, magia ajunge la Muzeul Județean Buzău, unde prichindeii vor lua Micul dejun cu Moș Crăciun.

Pentru organizarea sărbătorilor de iarnă, Consiliul Județean Buzău a alocat un buget în valoare de 700.000 de lei.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: