Sute de elevi buzoieni încep simulările examenelor naționale!

Elevii de clasa a VIII-a din județul Buzău vor susține, de luni, 20 noiembrie, simularea județeană a Evaluării Naționale 2024.

Potrivit procedurii publicate de Inspectoratul Școlar Județean Buzău, pentru elevii de clasa a VIII-a, proba la Limba și literatura română are loc pe 20 noiembrie, iar cea la Matematică pe 21 noiembrie. Rezultatele vor fi comunicate pe 4 decembrie.

Accesul elevilor în sălile de clasă este permis până la ora 8:30. Probele încep la ora 09:00 și durează 2 ore, din momentul primirii subiectelor de către elevi.

Simularea județeană a examenului de Bacalaureat 2024 are loc în perioada 27-29 noiembrie. Probele de simulare a Examenului Național de Bacalaureat au o durata de 3 ore din momentul primirii subiectelor de către elevi.

Rezultatele elevilor nu vor fi trecute în catalog. Ele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ în care s-au desfășurat aceste simulări, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: