Gloria Buzău a plecat în cantonamentul din Bulgaria cu un nou atacant!

Gloria Buzău a plecat, astăzi, în cantonamentul din Bulgaria, de la Nisipurile de Aur, unde va sta până pe 19 februarie. Antrenorul Adrian Mihalcea a stabilit meciurile amicale pe care le va disputa acolo, dar și lotul de jucători care va fi deplasat.
Printre cei 25 de fotbaliști se numără și un nou atacant, un neamț cu cetățenie a Macedoniei de Nord, Viktor Angelov, în vârstă de 28 de ani. Născut în orașul german Dortmund, Angelov a ajuns la Gloria Buzău după o experiență avută în prima ligă din Macedonia de Nord, la Akademija Pandev. A marcat doar un gol în acest sezon, în 11 meciuri.
Angelov a mai evoluat în România, în perioada ianuarie 2021-ianuarie 2022, la FC Voluntari, pentru care a marcat o singură dată în 27 de meciuri. Conducerea clubului buzoian a anunțat că atacantul a semnat pe doi ani, până la începutul anului 2025.
De asemenea, Gloria Buzău a mai anunțat că au fost reziliate contractele a cinci jucători, cu acordul ambelor părţi. Este vorba despre Albert Popa, Mihai Neicuţescu, Cristian Ciobanu, Răzvan Matiş și Georgian Honciu.
În cee ace privește pe care le va disputa în Bulgaria, patru la număr, formația din Buzău va întâlni doar echipe locale, două din prima ligă, Spartak Varna şi Cherno More Varna, una din liga secundă, FC Dobrogea, şi una din eşalonul trei, Chernomorets Balchik.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: