Gloria Buzău, baraj cu UTA!

Gloria Buzău a încheiat, duminică, play-off-ul ligii secunde cu o înfrângere clară, 4 la 2, pe terenul Stelei. Drăghici, Chipirliu, Pacionel și Chunchukov au punctat pentru militari, în timp ce reușitele buzoienilor au fost semnate de Dudu și Godwin.
Din fericire, Oțelul Galați și-a luat toate punctele din confruntarea cu Unirea Dej, victoria gălățenilor fiind adusă de un penalty transformat de Gorovei. Astfel, chiar dacă a pierdut în Ghencea, Gloria Buzău va disputa barajul pentru promovarea în prima ligă cu UTA Arad.
Toate cele trei partide din ultima etapă a play-off-ului s-au disputat concomitent, de la ora 13.00. În cel de-al treilea meci, Poli Iași a dispus clar de Dinamo, cu 4 la 1. În urma rezultatelor, bucureștenii, clasați pe locul patru, vor întâlni la baraj pe FC Argeș.
În clasamentul play-off-ului, Poli Iași a terminat în fotoliul de lider și promovează direct, în timp ce poziția secundă, de asemenea direct promovabilă, i-a revenit Stelei. CSA nu are însă dreptul de a evolua în prima ligă, astfel că, de pe locul 3, promovează Oțelul lui Dorinel.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: