Gloria Buzău, părăsită de noroc

Gloria Buzău nu are noroc pe finalul sezonului regular. Deja este cert că Unirea Constanța nu se va retrage din campionat și va continua până la finalul acestui sezon al ligii secunde de fotbal, fapt care nu îi aduce trupei din Crâng niciun punct în plus.
Dacă Unirea Constanța s-ar fi retras, toate rezultatele obținute de formația dobrogrană, în prima parte a sezonului, i-ar fi fost anulate. Gloria Buzău, echipă care a pierdut confruntarea directă cu 1 la 3 ar fi beneficiat de încă 3 puncte, urcând în clasamentul ligii secunde și păstrând șanse mari pentru o calificare în play-off.
Părăsită astfel de noroc, echipa lui Adrian Mihalcea nu-și mai permite acum niciun pas greșit în ultimele două partide din sezonul regular, cu Unirea Slobozia, pe teren propriu, și cu Minaur Baia Mare. Mai mult, Gloria va trebui să se bazeze și pe greșelile contracandidatelor la play-off. În acest moment, nu mai puțin de 6 echipe, de la locul 4, până la locul 9, au șanse reale de a ajunge în play-off și de a se lupta, ulterior, pentru promovare.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: