Gloria Buzău păstrează șanse la promovare după primul duel cu UTA!

Gloria Buzău mai speră la promovare după a remizat, scor 0-0, în Crâng, cu UTA Arad, în manșa tur a barajului de promovare, respectiv de menținere în prima ligă. Partida a fost echilibrată, cu un plus pentru echipa buzoiană în prima repriză, interval în care au fost consemnate și cele mai mari ocazii de gol.
Boiciuc a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 14, după ce a ajuns înaintea portarului la minge, dar a trimis, din poziție excelentă, pe lângă bară. Tot moldoveanul din lotul buzoienilor a ridicat tribunele în picioare, după ce a înscris, dar, din păcate, golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Gloria putea da, totuși, lovitura în minutul 30, dar șutul aceluiași Boiciuc a lovit transversala.
În repriza secundă oaspeții au controlat jocul, și pe fondul oboselii instalate în rândul celor de la Gloria. Dominarea arădenilor a fost totuși sterilă, fără oportunități mari de gol.
S-a încheiat 0 la 0, un rezultat care menține Gloria Buzău în cărți, însă returul se va disputa pe un stadion arhiplin. Manșa a doua a luptei dintre UTA și Gloria este programată duminică.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: