Gloria Buzău va juca tot în Liga 2, după o înfrângere drastică la Arad!

Gloria Buzău va juca în Liga Secundă și sezonul viitor, după ce a pierdut clar barajul de promovare/menținere, 1 la 5 cu UTA, la Arad. Echipa din Crâng a sperat într-un rezultat bun doar în startul partidei, gazdele marcând în minutul 17, la capătul unei lovituri de colț, prin Postolachi.
Tot UTA a încris, în startul reprizei secunde, tot din corner, după o respingere și un pas eronat la ofsaid al apărării buzoiene. De altfel, fazele fixe au fost un coșmar pentru Gloria, arădenii reușind să puncteze, în minutul 65, tot la capătul unei lovituri de colț.
Echipa buzoiană a înscris, totuși, golul de onoare prin Vali Alexandru, dintr-o lovitură liberă, trimisă pe sub zid. Revenirea Gloriei nu s-a produs însă, iar cei care au mai înscris au fost tot arădenii. Rusu a gafat, a trimis eronat către Stahl, iar atacantul gazdelor i-a pasat în fața porții goale lui Postolachi, omul meciului,.
Coșmarul formaâiei din Crâng s-a încheiat în minutul 90, Otele sigilând tabela la 5 la 1, după ce a făcut ce-a vrut cu apărarea Gloriei și a trimis mingea în poartă, chiar lângă bara lui Rusu.
În urma rezultatelor cumulate ale barajului, UTA Arad rămâne în Liga I, iar Gloria Buzău o va lua de la capăt, cu speranța promovării în sezonul următor, obiectiv ratat doi ani consecutivi.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: