Gospodărie din Gălbinași cuprinsă de flăcări. Proprietara ar fi dat foc intenționat la anexele locuinței drept răzbunare pe familia care o îngrijește

incendiu-casa

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Gălbinași. Flăcările au cuprins anexele locuinței.

Din primele informații se pare că focul ar fi fost pus intenționat de o bătrână, proprietara casei. Femeia ar avea un contract de întreținere cu o familie, iar de ceva timp, spun vecinii, îi tot amenința că nu le va lăsa nimic și că va scăpa de ei într-un fel sau altul. Localnicii cred că bătrâna a dat foc intenționat ca să-i facă să plece pe cei care au grijă de ea.

Membrii familiei care o întreţin pe bătrână nu erau acasă, ei fiind plecaţi la Buzău cu treburi. Au venit însă într-un suflet când au primit telefon că le-a luat foc casa. Odată ce a văzut nenorocirea, unui bărbat i s-a făcut rău şi a leşinat iar asistenţii de la ambulanţă i-au acordat primele îngrijiri.

De îngrijiri medicale a avut nevoie și bătrâna piromană.

Pompierii au lichidat incendiul în câteva zeci de minute, dar au fost afectați aproximativ 140 de metri pătrați de gospodărie.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: