Grupare de hoți, destructurată de polițiștii buzoieni

mascati-dnaO grupare formată din trei constănțeni care au dat mai multe spargeri la Buzău dar și în județul lor natal a fost destructurată de polițiștii  noștri. Cei trei hoți au 15, 29  și respectiv 30 de ani și sunt „specializați” în comiterea furturilor din auto și a furturilor din societăți comerciale, în sarcina acestora reţinându – se  12 infracţiuni săvârşite pe raza municipiului Buzău.

Faptele au fost sesizate poliţiei la începutul lunii iulie  a.c, şi au fost înregistrate iniţial  în evidenţe,  cu autori necunoscuţi.

Din cercetările efectuate de polițiști  s-a stabilit că în perioada 5 iulie – 8 iulie a.c, cei trei ar fi sustras din patru autoturisme parcate pe raza municipiului Buzău, telefoane mobile, îmbrăcăminte, documente și bani, prejudiciul cauzat fiind de peste 3500 lei.

” În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au constatat  că tinerii sunt și autorii a cinci furturi și a șapte tentative de furt  din societăți comerciale, sesizate poliției în data de 8 iulie a.c, comise pe raza municipiului Buzău, valoarea prejudiciului fiind de 1300 lei. Polițiștii continuă cercetările  și întreprind activități pentru recuperarea prejudiciului, adolescentul aflându-se în prezent sub măsura arestului preventiv într-o altă cauză instrumentată de polițiști”, transmit polițiștii într-un comunicat remis presei vineri.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: