Ilfovean prins zburând pe DN 2 E 85, la Limpeziș

politist_Politia_Rutiera2Polițiștii buzoieni au prins un ilfovean de 28 de ani care conducea ca gândul și ca vîntul pe DN 2 E 85, la Limpeziș. Individul inconștient de-a dreptul a fost surprins de radar cu 155 de km la oră în localitate. Pentru asta, el a devenit pieton pentru 90 de zile.

În cadrul activităţilor desfăşurate în ziua de 8 decembrie a.c. pentru disciplinarea participanţilor la trafic, poliţiştii rutieri au aplicat 200 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut în vederea suspendării 11 permise de conducere.

 69 de şoferi au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regimului legal de viteză împotriva a 4 dintre aceştia fiind luată şi măsura reţinerii permisului în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile pentru viteze de peste 100 km/h în localităţi tranzitate de DN 2 E85 și DN 1B E577.

În aceeaşi zi, poliţiştii rutieri au mai reţinut alte șapte permise de conducere, trei pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea auto şi pietonală, trei pentru depășiri neregulamentare şi unul pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: