Încă o tragedie pe o șosea din Buzău. Un căruțaș a fost făcut praf pe DN 1 B, la Ulmeni

accidentImagini șocante la Ulmeni, pe DN 1 B. O căruță a fost făcută praf pe șosea, căruțașul a murit pe loc iar calul aflat la atelaj a fost rănit grav.

Accidentul a avut loc duminică seară, pe DN 1 B, la ieșire din localitatea Ulmeni.  Tragedia s-a produs în urma impactului dintre o căruță condusă de un bărbat de 42 de ani și șoferul unui autoturism cu numere de Bulgaria. Bărbatul venea de la muncile câmpului. Se îndrepta spre casă în momentul în care a intrat pe drumul național fără să se asigure și a fost izbit din lateral de o mașină, condusă se pare cu viteză.

În urma impactului, căruțașul a murit pe loc iar bucăți din căruța sa au fost împrăștiate pe șosea în timp ce calul aflat la atelaj a fost grav rănit.

Sosiți la locul tragediei, localnicii din Ulmeni au fost pe punctul de a-l lua la bătaie pe șofer, acuzându-l că a provocat toată nenorocirea din cauza vitezei cu care-și conducea mașina.

Din cauza acestui accident, duminică seară, traficul pe DN 1 B, la Ulmeni, a fost blocat mai multe zeci de minute, în zonă formându-se o coloană lungă de mașini.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: